maanantai 14. joulukuuta 2009

Jouluostoksia.

Kylläpä on hyvä että tulin ajoissa jouluostoksille ennen ruuhkaa. Paitsi että niin on näköjään tehnyt aika moni muukin. Miksei täällä taaskaan ole parkkipaikkoja? Ja miksi joidenkin urpojen on parkkeerattava niin, että kolmeen ruutuun mahtuu vain 2 autoa?

Miten täällä onkin näin paljon ihmisiä? Ja miten en ole koskaan huomannut, että sitä ihanaa tuoksua myydään tässä suihkugeelinäkin. Ja jos ostaa pakkauksen niin saa tuoksun, suihkugeelin ja voiteen. Eihän tätä oikein voi olla ostamatta? Jossain vaiheessa kuitenkin tarviin tätä tuoksua uuden pullon, olis tässä sit jo valmiina. Ja onhan tää sillai halvempikin kun ne on kaikki tässä paketissa, ei tarvii erikseen ostella. Jotain pientä itsellenikin lahjaksi..

Täällä yläkerrassa on varmaan jossain niitä tossuja mitä piti äid.. Apua, ihanat kengät! Siis just tollaisia oon etsinyt. Pitäiskö vai eikö pitäis? Jos ostan ne sit joulun jälkeen alennusmyynnistä. Mutta ei niitä välttämättä silloin ole enää eikä välttämättä ole rahaakaan enää. Ja tulishan noita käytettyä tosi kovasti kun niissä on tollainen korko, matalampi kun korkeissa ja korkeampi kun matalissa. Ja kun ei mulla kuitenkaan ole just ton värisiä. Jos mä ne vielä.
Ja pakko saada toi laukku kun se on just saman värinen kun ne kengät! Mitä laukkua mä muuten niiden kenkien kanssa käytän kun ei ole sen värisiä? Sitäpaitsi tuohan on just oikean kokoinen vaikka.. johonkin. Löytyisköhän täältä muuten vielä samanvärisiä hanskoja..

Unohdinkohan mä nyt ostaa jotain? Kirjakaupasta piti ainakin se joku kirja isälle. Ihan hyvä että tulee muuten käytyä kirjakaupassa koska mullahan ei ole vielä kalenteria ensi vuodelle. Pitää sekin ajoissa niin ei tarvii sit kiireellä tammikuussa etsiä. Ja voisihan täällä olla niitä englanninkielisiä painoksia siitä yhdestä kirjasta..
Olipa hyvä että kävin kirjakaupassa! Olisin muuten ihan unohtanut ne askartelutarvikkeet joita ehkä tarviin vuoden alussa!

Miten mulla on koko ajan sellainen olo että unohdan jotain? Ehkä mun piti ostaa koru jollekin? Niin varmaan, parasta pistäytyä vielä tuolla..
Siis tarviinko mä oikeasti kaikkia näitä hiuspinnejä ja koruja mitä ostin? Eihän mun hiuksista saa edes tehtyä mitään kun ne on niin lyhyet! Mutta toisaalta äkkiä ne kasvaa. Ja se rintakoru on ihan tarpeellinen jos tulee vaikka joskus kutsu johonkin hienompiin juhliin, ei sit tarvii miettiä että olispa sellainen koru.
Mutta niin, jos tulee sellainen kutsu niin mitä mä laitan päälle, eihän mulla ole oikein mitään sellaista.. Ai mitäs tuolla, -10% vapaavalintaisesta vaatteesta. No onpa osuva tarjous, ehdin onneksi vielä käydä siellä pian..

Ei se nyt niin halvaksi tullutkaan se -10%. Mutta on nää kaikki kyllä hienoja ja talvitakkejahan tarvii aina. Ja paitoja ja farkkuja ja on nyt se mekkokin jos pitää mennä juhliin. Hyvä!

Voi ei, nyt mä tajusin mitä unohdin. No sen tuoksun veljelle ja lampaannahkatöppöset äidille ja kirjan isälle ja.. kaiken. Eikä mulla todellakaan ole nyt aikaa enää mennä mihinkään muualle paitsi kotiin. Mutta tuli sentään ostettua itselle jotain pientä. Tarvii varmaan ensi viikolla tulla uudelleen jouluostoksille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti